Hans HAAS
autor care prin lucrările sale a contribuit la aducerea în atenția publică a istoriei orașului Sânnicolau Mare. Cărțile sale, temeinic documentate, prezintă istoria într-o lumină obiectivă și realistă, dezvăluind un autor cu o capacitate extraordinară de a analiza și a prezenta atractiv evenimente importante din linia timpului a orașului Sânnicolau Mare. Titlul a fost acordat în septembrie 2016.


Nicolae PESECAN
veteran de război care prin participarea la cea de-a doua conflagrație mondială a contribuit la consolidarea statului român și a siguranței cetățenilor acestuia.
Titlul a fost acordat în septembrie 2016.


Bela BARTÓK
compozitorul, folcloristul și pianistul de renume, cel care a fost și va rămâne simbolul fraternității între poporul român și maghiar și un deschizător de drumuri către apartenența la marea familie europeană. Titlul a fost acordat post mortem în septembrie 2016.


Elena UDREA,
politician care a deținut funcțiile de consilier prezidențial, șef al Cancelariei Prezidențiale, ministru al turismului și ministru al dezvoltării regionale și turismului. Prin vizitele de lucru și sprijinul acordat administrației locale, Elena Udrea a promovat comunității sânmiclăușene.


Gianfranco ZOPPAS
preşedinte al Grupului ZOPPAS INDUSTRIES care prin activitatea sa economică a sprijinit dezvoltarea mediului de afaceri din Sânnicolau.
Titlul a fost acordat în septembrie 2011.


Ioan ROMOȘAN
personalitate în domeniul științei medicale românești,profesor universitar dr.med și promotor al vieții culturale și sociale din Sânnicolau.


Ioan GHERGA
veteran de război, titlu acordat în semn de recunoaștință pentru anii petrecuți în slujba țării.


Michael MARINGER
manager la firma DELPHI PACKARD ROMÂNIA, titlul a fost acordat în anul 2000.


Giovanni POLESELLO
patron al S.C.MAPOL IMPEX ROM S.R.L., titlul a fost acordat în anul 2000.