Sânnicolau Mare, oraș cu tradiție în gastronomie, marchează un nou capitol în istoria sa culturală prin inaugurarea primei făbricuțe de bere artizanală de după 1989. Această inițiativă a fost realizată de un restaurant local, care își propune să reintroducă tradiția berii de calitate în peisajul urban. Noua făbricuță produce trei tipuri de bere, fiecare având un profil gustativ distinct, menit să satisfacă diferite gusturi. Sortimentele includ o bere blândă, una amăruie și una aromatică, fiecare preparată prin metode tradiționale, păstrând esența artizanală. În conformitate cu conceptul de exclusivitate și calitate, aceste beri vor fi disponibile exclusiv pentru consum în incinta restaurantului care găzduiește fabrica.
Postari similare

#SânnicolauEMare din 17.12.2025
#SânnicolauEMare din 17.12.2025
Atelier caritabil de împâslit lână, la „Nestor Oprean”
Atelier caritabil de împâslit lână, la „Nestor Oprean” Școala Gimnazială „Nestor Oprean” nr. 2 din
Două zile de magie la Târgul de Crăciun de la Castel
Două zile de magie la Târgul de Crăciun de la Castel Castelul Nako din Sânnicolau
Expoziția de păsări și animale mici de blană, Cupa Banatului – ediția a XVI-a, „Regio Banat”
#EvenimentulSăptămânii – Expoziția de păsări și animale mici de blană, Cupa Banatului – ediția a

