Iulia Bledea ne învață cum să gătim cartofi franțuzești, salată de roșii și terci de ovăz pentru micul dejun în Aroma Studio.
Postari similare
-
Răsvan Popescu ne invită în lumea „Omului orchestră. Un jurnal altfel” la Timișoara
Răsvan Popescu ne invită în lumea „Omului orchestră. Un jurnal altfel” la Timișoara Editura Cartea -
Succes continuu la a IV-a ediție a „Talcioc cu troc” în Sânnicolau Mare
Succes continuu la a IV-a ediție a „Talcioc cu troc” în Sânnicolau Mare Comunitatea din -
#SânnicolauEMare din 19.04.2024
#SânnicolauEMare din 19.04.2024 #SânnicolauTV https://www.youtube.com/watch?v=psaWTOYsgvI -
#SânnicolauEMare din 16.04.2024
#SânnicolauEMare din 16.04.2024 #SânnicolauTV https://www.youtube.com/watch?v=ssjoeZR4g_Q